Ερωτικός FM 94.8
Άκου με φίλους…

Θα ήταν αδύνατο και ανάρμοστο, να έλλειπε ένας ερωτικός σταθμός από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ κι ερωτεύεται καθημερινά. Και όπως λένε και οι παραγωγοί του σταθμού «Αν δεν υπήρχε όμως αυτή η τρέλα, αυτό το πάθος, αυτός ο αναρχικός έρωτας, δεν θα είχε γεννηθεί ποτέ ο Ερωτικός…»

Έρωτας και μουσική, 2 λέξεις που ίσως να χαρακτηρίζονταν και συνώνυμες από το 1994 σε αυτό το σταθμό. Πάθος, πως θα το εξωτερικεύσεις αν όχι με το ερωτικό τραγούδι; Πόσες φορές έκλαψες, γιατί δεν βρήκες το πάθος που θέλεις στη σχέση σου; Πόσες φορές άκουσες στους στίχους ενός τραγουδιού τη ζωή σου όλη και είπες πως αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο μόνο για σένα και για εκείνον ή εκείνη που κάνει το μέσα σου να τρέμει από χαρά η απογοήτευση;

Ξενύχτησες και ακόμα ξενυχτάς εδώ, στο πιο ερωτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι ο Ερωτικός! Αυτό που θες να βγεις να το φωνάξεις σ όλον τον κόσμο, αλλά κι αυτό που θέλεις να το κρύψεις βαθιά μέσα σου για να μην το μάθει κανείς!

Τραγούδια, μουσικές, μηνύματα! Όχι τυχαία, όχι ανούσια, όχι πρόχειρα.. Κάθε τραγούδι είναι μια φράση, κάθε εκπομπή μια εξομολόγηση.. Κάθε στίχος ένα κλάμα .. Κάθε νότα ένας οργασμός!


Υπεύθυνος σταθμού:

 

Υπεύθυνος προγράμματος:

 

Συχνότητα Εκπομπής:

Θεσσαλονίκη: 94.8

 

Είδος σταθμού:

Επιτυχίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

2310252360

 

Τοποθεσία:

σιμισκή 19, 54624 Θεσσαλονίκη ,

 

Ιστοσελίδα:

http://www.eroticos.gr/

 

email επικοινωνίας σταθμού:

Current track
Title
Artist